Images broken?

Feedback on anything site related. Forum issues and the Traders to Avoid list
User avatar
Losbot
Almighty Member
Posts: 2749
Joined: Sun Jul 13, 2014 8:59 am
Location: South Florida

Images broken?

Postby Losbot » Fri Oct 05, 2018 12:16 pm

Are images broken? I'm seeing lots of small broken image icons and when I went to embed an image, the preview was also broken. When I directly entered the link in my browser, it worked.

User avatar
FlyingPenguin
Flightless Bird
Posts: 27794
Joined: Wed Nov 22, 2000 11:13 am
Location: Lady Lake, Florida
Contact:

Re: Images broken?

Postby FlyingPenguin » Fri Oct 05, 2018 12:27 pm

Testing...

Image

Seems to work for me.
"America was always great" - Meghan McCain

Image

User avatar
Losbot
Almighty Member
Posts: 2749
Joined: Sun Jul 13, 2014 8:59 am
Location: South Florida

Re: Images broken?

Postby Losbot » Fri Oct 05, 2018 1:15 pm

I got this one to work.
Did we always get those small image icons in the messages?

Image

User avatar
psypher
Senior Member
Posts: 395
Joined: Sun Nov 02, 2014 1:05 pm
Location: Marietta

Re: Images broken?

Postby psypher » Fri Oct 05, 2018 2:27 pm

Losbot wrote:I got this one to work.
Did we always get those small image icons in the messages?


It's because the image on his signature is using a non-ssl URL and our forum is SSL now, so unless you change your browser settings to allow non-SSL to be mixed with SSL, your browser won't load the content.

User avatar
FlyingPenguin
Flightless Bird
Posts: 27794
Joined: Wed Nov 22, 2000 11:13 am
Location: Lady Lake, Florida
Contact:

Re: Images broken?

Postby FlyingPenguin » Fri Oct 05, 2018 7:42 pm

Or your signature image link is broken. I use a non-ssl signature and don't have an problem
"America was always great" - Meghan McCain

Image


Return to “PCA Feedback & Forum Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest