power back up on a cable tv box.

Discussions about anything Computer Hardware Related. Overclocking, underclocking and talk about the latest or even the oldest technology. PCA Reviews feedback
User avatar
reno
The artist formerly known as Renovation
Posts: 1047
Joined: Wed Feb 17, 2016 10:35 pm

power back up on a cable tv box.

Postby reno » Tue Jul 28, 2020 9:28 pm

i have a client ask about putting power back ups on there cable tv boxs . there on spectrum and were in a area were power drops a lot when it storming . those on spectrum. will know it takes a bit to reboot these cable boxs when this happens . any thoughts as i have only used them for desk top computers in the pass.

User avatar
FlyingPenguin
Flightless Bird
Posts: 30080
Joined: Wed Nov 22, 2000 11:13 am
Location: Lady Lake, Florida
Contact:

Re: power back up on a cable tv box.

Postby FlyingPenguin » Tue Jul 28, 2020 9:43 pm

Sure, you can use a UPS on a cable box. No issues.
"We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid." - Benjamin Franklin

Image

User avatar
normalicy
Posts: 9438
Joined: Sat Nov 25, 2000 4:04 am
Location: St. Louis, MO USA
Contact:

Re: power back up on a cable tv box.

Postby normalicy » Tue Aug 04, 2020 11:53 pm

Yeah, you can use them on pretty much anything.


Return to “General Hardware”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests